Varulv igjen

Michael Jackson vil inngå en pakt med djevelen - på film.

Det var under filmfestivalen i Cannes at den tidligere pop-guden i dag erklærte at han vil produsere og spille hovedrollen i filmen «Wolfed».

Godt voksne pop-venner vil huske Wacko Jacko som vemmelig beist i videoen til låta «Thriller». Den eksentriske stjernen betror at han har vært fascinert av varulver helt siden han så John Landis film «En amerikansk varulv i New York» fra 1981. Da «Thriller»-videoen skulle lages i 1984 falt valget på John Landis som regissør.

Djevelen

Nå har Jackson tatt for seg Alexandre Dumas roman om en fransk skomakers sønn i 1700-tallets Paris. Thibault, som gutten heter, blir banket opp av en gjeng aristokrater. Han redder livet ved å inngå en pakt med djevelen som tilbyr ham evnen til å kunne skade og drepe hvem han vil. Problemet er at jo mer faenskap Thibault finner på, desto mer vil han anta ulveaktige trekk. Ifølge Sky News vil Jackson trolig hyre inn den Oscarbelønnede sminkeeksperten Rick Baker som blant annet hadde ansvaret for maskene i nyversjonen av «Planet og the apes».

UMENNESKELIG: Michael Jackson har vært fascinert av varulver siden 1981.