Vaskeekte snik

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets første plattformspill legger lista høyt for etterfølgerne. Allerede nå våger jeg å påstå at «Sly Raccoon» er et av årets beste i sin sjanger. Det er morsomt, vanedannende og variert. Spillet er blitt sammenlignet med «Metal Gear Solid». Også her dreier det seg om å snike seg rundt på strengt bevoktede områder. Men selvfølgelig, «Sly Raccoon» blir aldri spennende på samme måte som MGS. Og vanskelighetsgraden er vesentlig lavere. I stedet for å tilstrebe realisme, forsøkes det her å lage en fullverdig tegnefilmverden med en svært sympatisk mestertyv, i form av en vaskebjørn, i hovedrollen.

Grafikken, fargene, lyden og figurene er med på å skape et nært perfekt spillunivers. Animasjonen er glatt og jevn, kontrollene og kamera er av beste klasse. Samtidig som spillet er lett å komme inn i, byr det på nok av utfordringer, men du møter ikke problemer av den virkelig frustrerende sorten. Det er en hårfin grense vaskebjørnen balanserer på, ikke for enkelt og ikke for irriterende vanskelig. Det eneste jeg finner på minussiden er lengden. Det kunne med fordel vært lenger. Men tro meg, dette er virkelig gøy så lenge det varer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer