Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Våt på beina

Når du hiver folk ut på dypt vann må du tørre å være med utpå selv, og selv å bli våt, sa «Aberdeen»-regissør Hans Petter Moland i nettmøte på Dagbladet.no. Les svarene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få har laget flere norske reklamefilmer enn Hans Petter Moland. Han dro til USA som 16-åring, gikk på film- og teaterskole og jobbet i New York i 15 år. Han har laget musikkvideoer med Diana Ross og Michael Jackson. Men det er «Secondløitnanten» og «Kjærlighetens Kjøtere» som har gitt ham navn som filmmann. Nå skriver den tidligere skihopperen på filmmanuset «Hopperen som ikke ville lande».

Penga tilbake

Like etter at kinosjefen i Kristiansand ga billettgaranti for «Detektor» var Moland også på banen - og lovet pengene tilbake til dem som ikke liker filmen hans «Aberdeen». Hvor mye dette koster ham får han en forsmak på når den stjernespekkede «Aberdeen» vises for filmkjennerne i Haugesund denne uka. Ordinær premiere er først 29. september.

Nettmøte

Torsdag klokken 10.00 møtte Hans Petter Moland leserne på Dagbladet.no. Les svarene.

SNAKKER MED DEG:-Jeg tror de som vet hva jeg har laget over tid kan kjenne det igjen, svarer regissør Hans Petter Moland til Dagbladet.nos lesere.
DRITFLOTT OG KJEMPESEXY:<br>-En godt bevart hemmelighet, mente Moland. Han var kry som en hane da han fikk Lena Heady til å spille Kaisa.