- Vedkommende er veldig ulykkelig

Den hetsende sms-en til «Taxi»-regissøren vil ikke få konsekvenser for den NRK-ansatte avsenderen.

BLE HETSET: Ulrik Imtiaz Rolfsen fikk en hetsende sms fra en NRK-ansatt etter å ha kritisert kanalen overfor Aftenposten lørdag. Ifølge kommunikasjonsdirektør i NRK, Tommy Hansen, er vedkommende lei seg og klar over at sms-en aldri burde vært sendt. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
BLE HETSET: Ulrik Imtiaz Rolfsen fikk en hetsende sms fra en NRK-ansatt etter å ha kritisert kanalen overfor Aftenposten lørdag. Ifølge kommunikasjonsdirektør i NRK, Tommy Hansen, er vedkommende lei seg og klar over at sms-en aldri burde vært sendt. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I Aftenposten lørdag fortalte «Taxi»-regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen at han ikke fikk innsyn i økonomien da han regisserte NRK-serien.

Samme dag mottok Imtiaz Rolfsen en sms fra det han bekrefter var en NRK-ansatt, som inneholdt kommentarer som «Hold kjeft» og «Judas».

- Jeg har ikke mottatt en eneste hetsende sms fra det pakistanske miljøet, de har tvert imot svelget kritikken på en god måte og åpnet for dialog. Først da jeg kritiserte NRK ble jeg beskyldt for å være en Judas, sa Imtiaz Rolfsen til Dagbladet.

Fikk unnskyldning Da han mottok sms-en, omtalte han den på mikrobloggtjenesten Twitter, og mottok siden en unnskyldning fra vedkommende.

- Jeg opplever det som ganske symptomatisk at jeg måtte skrive om det på Twitter for å få en unnskyldning. Da jeg godtok unnskyldningen, ble jeg også avkrevd at jeg skulle slette Twitter-meldingen, sa Imtiaz Rolfsen.

Regissøren la til at han ikke er villig til å la seg sensurere, og har derfor valgt å la Twitter-meldingen stå.

- Lei seg og ulykkelig - Medarbeideren som sendte meldingen er veldig ulykkelig, og beklaget fort, sier kommunikasjonsdirektør i NRK, Tommy Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer