Agnete Johnsen (22) fikk Åpenhetsprisen

- Veien dit ble alt annet enn det jeg noen gang kunne se for meg. Tankene var kommet ute av kontroll

Åpner opp om Eurovision-exit i takketale.

FIKK PRIS: Artist Agnete Johnsen ble mandag overrukket Åpenhetsprisen av psykisk helse-organisasjonen Mental Helse. Her under Eurovision i Stockholm i mai. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
FIKK PRIS: Artist Agnete Johnsen ble mandag overrukket Åpenhetsprisen av psykisk helse-organisasjonen Mental Helse. Her under Eurovision i Stockholm i mai. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Noen ganger blir ikke dagene, ukene eller månedene, kanskje til og med året, slik man ønsket at det skulle bli, forteller musiker Agnete Johnsen i takketalen som ble lest opp av hennes manager Espen Nystad i dag.

- Da jeg dro til Stockholm og Eurovision, var det for å oppfylle en drøm jeg har båret hele livet mitt; å stå på verdens største scene, fortsetter Johnsen.

Fikk Åpenhetsprisen

I dag er Verdensdagen for psykisk helse, og 10. oktober er også datoen organisasjonen Mental Helse deler ut Åpenhetsprisen «til mennesker som har bidratt særlig mye for å skape en større åpenhet om psykisk helse».

Prisutdelingen fant sted på Nationaltheatret i Oslo.

I år gikk prisen til MGP-vinner, Eurovison-deltager og artist Agnete Johnsen (22) fra Nesseby i Finnmark. Musikeren var ikke selv tilstede under seremonien.

Siden mai har det vært stille rundt Johnsen. Med låta «Icebreaker» vant hun den norske MGP-finalen, og tok seg helt til semifinalen i Eurovision i Stockholm før eventyret brått var over. Under hele konkurransen var Johnsen skjermet for pressen og offisielle ikke-musikalske programposter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer