Vekker oppsikt med parodi på perfekte familier

Billedserien har blitt en viral hit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Susan Copich har fått mye oppmerksomhet etter at hun lanserte fotoserien «Domestic Bliss», et knippe bilder der hun plasserer seg selv og familien i merkelige situasjoner.

Vil hylle det uperfekte Den tidligere skuespilleren oppdaget fotointeressen i en periode da skuespillerkarrieren var på hell, og hun fant ut at hun ville prøve seg på den siden av kameraet.

Inspirasjonen til de spesielle familiebildene kom etter at hun hadde sett seg lei på de perfekte familiefotografiene mange sender ut hver jul.

- Jeg tok disse bildene for å vise at vi alle er mennesker med bagasje. Jeg ville feire denne bagasjen i stedet for å glatte over den med perfekte bilder, skriver Susan Copich til Dagbladet.

- Til sjuende og sist er det hva alle bilde handler om, vår menneskelighet og kompleksitet, skriver hun.

Bildene har gått viralt Copich ville vise familielivets bakside på en humoristisk måte og hylle det uperfekte. Hun forteller hun har fått mye positiv tilbakemelding på serien, men at den også har blitt misforstått.

- Jeg forestilte meg ikke at mitt arbeid ville «gå viralt» og bli vist over hele verden. Jeg startet å uttale meg om dette med ironi og humor, men ikke alle forsto ironien og jeg måtte endre mange av uttalelsene etter som publikummet vokste utover min personlige nettverk, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.