Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Veldig sprikende, veldig spennende debut»

Dattera til Lillebjørn med intense musikalske favntak.

UTEN TVETYDIGHET: Siri Nilsen har laget ei plate der tvetydighet og distanse ikke finnes. ?Foto: Siv Johanne Seglem
UTEN TVETYDIGHET: Siri Nilsen har laget ei plate der tvetydighet og distanse ikke finnes. ?Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer

||| ALBUM: La oss håpe ironiens tid virkelig er forbi, for ellers har ikke visene til Siri Nilsen mye her å gjøre.

Dattera til Lillebjørn har laget ei plate der tvetydighet og distanse ikke finnes, låtene nærmest kryper opp i fanget ditt og krever å bli tatt seriøst med sine velartikulerte, intimgrensesprengende fortellinger og teatralske påhitt.

«Vi som ser i mørket»

Siri Nilsen

3 1 6
Plateselskap:

Grappa/Musikkoperatørene

Se alle anmeldelser

Klarer du å slappe av i Nilsens intense musikalske favntak, blir du derimot kjent med en artist som har mer gjeld til Kari Rueslåtten enn sin egen far, og som rekker å forveksles med Kate Bush («Ears Pierced»), Sufjan Stevens («Iron Sky») og en Melodi Grand Prix Junior-finalist («Herregud») før hun avrunder en veldig sprikende, veldig spennende debut.

«Veldig sprikende, veldig spennende debut»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling