- Veldig synd at det eneste arrangementet som tok ungdom på alvor har gått til helvete på grunn av faens idioti

Bookingsjef Toffen Gunnufsen skylder på politikere etter Hove-nedleggelsen.

SKYLDER PÅ POLITIKERNE: Hovefestivalens profilerte bookingsjef Toffen Gunnufsen mener aldersgrensa på campen var dødsstøtet for festivalen. Selv har han allerede skaffet seg en ny jobb. Foto: Anders Grønneberg/Dagbladet
SKYLDER PÅ POLITIKERNE: Hovefestivalens profilerte bookingsjef Toffen Gunnufsen mener aldersgrensa på campen var dødsstøtet for festivalen. Selv har han allerede skaffet seg en ny jobb. Foto: Anders Grønneberg/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag ble det klart at Hovefestivalen blir nedlagt.

Ifølge Agderposten gikk festivalen med 3.5 millioner i underskudd i fjor og endte med en negativ egenkapital på 5,6 millioner. Festivalen har gått i underskudd også i år.

Festivalens grunnlegger og bookingsjef Toffen Gunnufsen mener det er politiet og politikerne i Arendal som må ta mye av skylda for at festivalen nå legges ned, etter at de følte seg presset til å innføre 18-årsgrense på festivalcampen.

- Over natta droppet salget av festivalpass med 27 prosent. Og da snakker vi festivalpass for hele uka, ikke dagsbilletter, sier Gunnufsen.

- Det er veldig synd at det eneste arrangementet som har tatt ungdom på alvor har gått til helvete på grunn av pur, faens idioti.

Forskjellige camper Det var politiet og arendalspolitikerne som var så bekymret for rusbruk blant de yngste festivalgjengerne, at de presset på for aldersgrense.

Særlig var de bekymret for mulighetene de yngre hadde til å skaffe seg alkohol når de bodde på camp med folk over atten.

I år ble de under atten henvist til en annen camp. Det ble også opprettet en alkoholfri festivalcamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer