Velkommen til Sportmagasinet

Sports-Norge har fått en ny kanal. I dag lanserer Dagbladet Sportmagasinet.

For tredje gang denne uka kommer det en sportslansering fra Dagbladet. Og vi har spart selve godbiten til slutt.

Sportmagasinet er annerledes enn det som sportsleser hittil har fotholdt deg til.

Der den daglige sportsavisa bærer preg av idrettens dramatikk og rasende tempo, stopper Sportmagasinet opp og dveler ved begivenhetene, tar det litt mer med ro.

Sportmagasinet gir deg de gode historiene, de spesielle intervjuene og de spektakulære bildene.

Sportmagasinet tar seg tid der nyhetskanalene flyktig haster innom, for så å fosse videre. Sportmagasinet tar deg dypere inn i idrettens fascinerende verden enn dagsavisa er i stand til.

Sportmagasinet er ikke et fotballmagasin. I Sportmagasinet finner du de gode historiene, de spennende profilene og de spesielle intervjuene. Blant annet. Selvsagt skal fotballen også få sin plass, men da i en helt annen setting enn du er vant til fra avisa. Sjekk intervjuet og studer bildene av John Carew i dag, og du skjønner hva jeg mener.

Du behøver ikke være sportsidiot eller vite forskjellen på en bogey og en birdie for å ha glede av Sportmagasinet. Det holder at du setter pris på gode leseropplevelser.

Sportmagasinet er skrevet av noen av landets beste og mest kunnskapsrike sportsskribenter, fotografert av Norges beste fotografer og stramt redigert etter Dagbladets mangeårige magasinkompetanse.

Vi er stolte av resultatet.

Velkommen.

Tormod Brenna

Sportssjef