Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vendela fikk datter

OSLO/STOCKHOLM (Dagbladet/Expressen): Toppmodellen Vendela Kirsebom Thommessen (30) er blitt mor. Fredag kom en velskapt jente til verden på en fødselsklinikk i Oslo - en måned tidligere enn planlagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

og TOMMY FOSSUM

Etter det Dagbladet kjenner til står alt bra til med både mor og barn, men far, Olaf Thommessen, vil foreløpig ikke kommentere saken. Dagbladet rakk ikke engang å legge fram ærendet - aller minst å gratulere, da vi ringte mannen til Vendela hjemme i Oslo i går kveld.

«Ingen kommentar»

- Jeg har ingen kommentar - og nå legger jeg på, svarte Thommessen høflig, men bestemt, før han gikk tilbake til sine gjester.
Den svensk-norske supermodellen, som bor i Oslo, New York og Los Angeles sa til Dagbladet i april i år at hun hadde svært lyst på barn.

- Det er på tide å starte en stor familie nå, sa Vendela.
Tidlig i august kom nyheten om at hun var gravid - ett år etter at bryllupsklokkene ringte for paret i Katarina-kirken i Stockholm.

Engasjert i barn

Den ettertraktede modellen, oppdaget av Eileen Ford, har trappet ned på modelloppdragene og jetsetlivet de siste årene. Hun har derimot gått inn for rollen som UNICEF-ambassadør, der hun spesielt har engasjert seg i kampen for barn i Bangladesh og India.

Vendela elsker barn og har utført sin ulønte FN-jobb med stort engasjement. I august spilte hun inn en dokumentarfilm for UNICEF da hun var på besøk i India, der hun gjestet sykehus, skoler, helsestasjoner og ulike institusjoner for barn med ulike problemer.

- Jeg elsker jobben som skuespiller og modell, men dette arbeidet har gitt en ny dimensjon i mitt liv, noe jeg har savnet tidligere, sa hun i sommer.

NYBAKT MOR: Vendela Kirsebom Thommessen fødte fredag en jente i Oslo. -Ingen kommentar sa ektemannen Olaf Thommessen til Dagbladet i går kveld. Bildet er tatt under Fafos sommerfest.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!