Vendela flyttet fra norsk misunnelse

Misunnelse og isolasjon fikk Vendela Kirsebom (31) til å forlate Oslo og Norge. Nå bor hun i New York og jobber i Stockholm. Lørdag er hun programleder i svenske Melodi Grand Prix.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kjente meg isolert og hadde ingenting å gjøre. Jeg trente og spiste lunsj med venninnner, men savnet tempoet og pulsen i arbeidslivet, sier Kirsebom til den svenske avisa Expressen. Livet i Oslo sammen med norske Olaf Thommessen (33) og datteren Julia (1) ble ikke som ventet, og nå bor familien i New York.

- Jeg merker at USA er større, og at det er plass og muligheter til alle. Man får lykkeønskninger og dunk i ryggen når man vil prøve seg på noe nytt. Folk gleder seg med deg på en helt annen måte, sier Kirsebom til Expressen.

TV-ambisjoner

Vendela Kirsebom begynte å jobbe som fotomodell allerede som 16-åring, og i 1993 kom gjennombruddet med forsiden på magasinet Sports Illustrated. Nå har hun trappet ned modelljobbingen, og lørdag skal hun lede svenske TV-seere gjennom svenske Melodi Grand Prix, «schlager-SM». Dermed har hun tatt skrittet fra modellyrket over i mediebransjen, slik hun lenge har hatt ambisjoner om.

- Jeg håper dette kan innebære flere TV-jobber i Sverige, sier Vendela til Expressen.

Hun utelukker ikke at familien Thommessen Kirsebom igjen kan få adresse i Norge.
- Olaf savner Norge og skogene for mye, så jeg tror vi kommer til å flytte tilbake, sier Vendela, som har med seg datteren Julia til TV-prøvene i Stockholm.

KJEDELIG:Jeg trente og spiste lunsj med venninnner, sier Vendela Kirsebom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer