Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Vendela flyttet fra norsk misunnelse

Misunnelse og isolasjon fikk Vendela Kirsebom (31) til å forlate Oslo og Norge. Nå bor hun i New York og jobber i Stockholm. Lørdag er hun programleder i svenske Melodi Grand Prix.

- Jeg kjente meg isolert og hadde ingenting å gjøre. Jeg trente og spiste lunsj med venninnner, men savnet tempoet og pulsen i arbeidslivet, sier Kirsebom til den svenske avisa Expressen. Livet i Oslo sammen med norske Olaf Thommessen (33) og datteren Julia (1) ble ikke som ventet, og nå bor familien i New York.

- Jeg merker at USA er større, og at det er plass og muligheter til alle. Man får lykkeønskninger og dunk i ryggen når man vil prøve seg på noe nytt. Folk gleder seg med deg på en helt annen måte, sier Kirsebom til Expressen.

TV-ambisjoner

Vendela Kirsebom begynte å jobbe som fotomodell allerede som 16-åring, og i 1993 kom gjennombruddet med forsiden på magasinet Sports Illustrated. Nå har hun trappet ned modelljobbingen, og lørdag skal hun lede svenske TV-seere gjennom svenske Melodi Grand Prix, «schlager-SM». Dermed har hun tatt skrittet fra modellyrket over i mediebransjen, slik hun lenge har hatt ambisjoner om.

- Jeg håper dette kan innebære flere TV-jobber i Sverige, sier Vendela til Expressen.

Hun utelukker ikke at familien Thommessen Kirsebom igjen kan få adresse i Norge.
- Olaf savner Norge og skogene for mye, så jeg tror vi kommer til å flytte tilbake, sier Vendela, som har med seg datteren Julia til TV-prøvene i Stockholm.

KJEDELIG:Jeg trente og spiste lunsj med venninnner, sier Vendela Kirsebom.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media