Vennene returnerer

I kveld begynner en ny sesong av den populære TV-serien «Friends». Husker du ikke hvordan forrige sesong sluttet? Vi frisker opp minnet!

Forrige sesong sluttet med bryllupsseremonien til Monica og Chandler. Når vennene nå plukker opp igjen tråden på TV 2 er det bryllupsfesten som står for tur.

Norske tv-seere går nå inn i den åttende sesongen av «Friends», og ifølge TV 2 er det den sesongen som har hatt størst seeroppslutning i USA. Serien er kanalens definitve markedsvinner, og er også den mest sette serien på TV 2.

Forrige sesong sluttet dramatisk med funnet av en graviditetstest i søpla hjemme hos vennene. Monica avviste at hun og Chandler venter barn, og spenningen rundt hvem som er svanger med både hemmelighet og barn er til å ta og føle på. Men før det avsløres, skal bryllupsfesten gjennomføres.

Joey har som vi husker fortsatt ikke nevneverdig suksess som skuespiller, og når det viser seg at Chandlers mors kjæreste er Broadway-produsent, går han helt av hengslene under festen i kveld. Ross prøver selvfølgelig også å ende sin singeltilværelse i bryllupet, mens Chandler vagger seg gjennom bryllupsvalsen.

Kveldens episode av «Friends» ser du på TV 2 klokken 22.35.

SENGEKOS: Ross er singel etter bruddet med Rachel, men gjør sitt beste for å bøte på det i kveldens episode av «Friends» på TV 2.