- Vennskapet beriker spillet

Jon Øigarden mener den nære vennskapet til Trond Espen Seim løfter den tiende Varg Veum-filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På onsdag var det duket for førpremiere for den tiende Varg Veum-filmen, hvor Ane Dahl Torp, Trond Espen Seim og Ane Dahl Torp svinget seg på den røde løperen.

Premiere I kveld er det kinopremiere for filmen, som er basert på bøkene til forfatter Gunnar Staalesen. Dagbladet.no gir deg en sniktitt på hva som foregikk bak kamera under innspillingen av «I mørket er alle ulver grå», og har nå kommet til tredje episode av bakomfilmen.

- Det er også veldig kult å komme hit til Ungarn. Det er litt rart, for det er ingen norske i teamet, bare ungarere. De er ekstremt flinke, det er veldig bra folk. Se for eksempel på den fine frisyren, som de har laget her i Budapest, sier Torp og viser fram stilen til rollefiguren.

Gode venner Hun spiller den tidligere soldaten Elise, som har vært i Afghanistan sammen med kjæresten og medsoldat Even Nymark.

- Det er veldig gøy å få være med på denne filmen her, fordi jeg jobbet med Alxander Eik (regissør, red.anm.) i «Kvinnen i mitt liv». Det er utrolig gøy å jobbe sammen med han igjen, også er det utrolig gøy å jobbe med Trond Espen og Jon, sier Torp i bakomfilmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer