- Vennskapet vi har gjør det lettere for oss

Atle Pettersen og Stian Blipp får hovedrollene musikalen «Singing' in the Rain».

FRA SATS TIL SCENE: - Vi ble kjent med hverandre i treningslokalet. Nå henger vi mye ute sammen - vennskapet gir trygghet når vi skal øve inn hovedrollene i «Singing' in the Rain», sier Stian Blipp (til venstre) Atle Pettersen - begge kjent fra tv-programmer, musikk- og komiscener. Foto: Bjørn Langsem
FRA SATS TIL SCENE: - Vi ble kjent med hverandre i treningslokalet. Nå henger vi mye ute sammen - vennskapet gir trygghet når vi skal øve inn hovedrollene i «Singing' in the Rain», sier Stian Blipp (til venstre) Atle Pettersen - begge kjent fra tv-programmer, musikk- og komiscener. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2016 skal Atle Pettersen (26) og Stian Blipp (25) samarbeide på en scene - for første gang. Det skjer når Scenekvelder åpner dørene på Folketeatret for den klassiske musikalen «Singing' in the Rain».

Men rollene de skal kle er ikke så veldig ulik dem de allerede har.

Fra stumfilmens historie De spiller kjendisparet Cosmo Brown og Don Lockwood - to Hollywood-kjendiser som bader i rampelys og er hotte celebriteter. Ikke ulik medietrykket og populariteten Atle Pettersen og Stian Blipp opplever selv.

- Atle er kjendisen, jeg spiller Cosmo og er litt mer klovn, sier Blipp.

«Singin 'in the Rain» er historien om stumfilmstjernen Don Lockwood. Han har alt en mann kan drømme om: berømmelse, popularitet og en romanse med sin makker, Lina Lamont. Sammen med sitt komiske sidekick og bestevenn, Cosmo, regjerer de i filmbransjen og i kjendisspaltene.

- Gigantisk fjell - Jeg gruer meg. Men jeg gleder meg også. Føler at jeg kaster meg ut på dypt vann. Den eneste måten å lande dette, er å gå «all in». Vi har heldigvis noen måneder på oss, sier Atle Pettersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer