Venstre vil fjerne pengespill fra NRK

«Det er sløsing med beste sendetid å la tippeselskapet boltre seg med gamblingpropaganda på statskanalen. Altfor mange er spilleavhengige her i landet. Bra Venstre!

Øyvind «Greit nok å sitere vinnerrekkene på nyhetene og tekst-tv, men disse lotto- og ekstra-trekningene jeg har sett, er rimelig kvalme. Tror det heter tekstreklame.

Peder Ås

«Hvorfor skal ikke voksne folk få kose seg foran TV’n med lotto’n? Ikke alle av den eldre garde som har lett for å vrenge opp en side på internett for å rette… Alt for mange barnehagetanter i dette landet !

hardbra «Først fjerner de spilleautomater og så innfører de nye pengespill på NRK. Her luktes / smakes det korrupsjon, og dobbeltmoral. Norsk tipping vil kun ha monopol.

Antispiller

«Tipping er skatt på dumhet og bør fortsette.

Bengt

«Snart blir det ulovlig å spille kort med annet enn fyrstikker og twist… Når kan dette landet begynne å lage et regel/lovverk som faktisk tar hensyn til at det store flertallet tåler å spille og heller da finne et tilbud til de som faller utenfor? Gjelder ikke bare spill, de fleste ting som har en potensiell skadevirkende effekt blir jo vurdert ut fra mindretallet som ikke tåler nærværet til det. Hørte jeg overformynderi?

Pande