Venstresida vil forby knulling de ikke liker

DEBATT: Forbudet mot sexkjøp er en morallov, skriver Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De færreste er klar over at vi fra nyttår av får tilbake sedelighetspolitiet i Norge, noe de fleste trodde var noe som døde en gang i løpet av midten av 1900-tallet. Det skal selvfølgelig hete noe annet, men det opprettes faktisk egne avdelinger i Norge nå som får rett til å kontrollere seksuallivet vårt. Disse enhetene skal, som i enkelte delstater i USA og i diktaturer, kunne trenge seg inn i privatfolks leiligheter og soverom for å avsløre om de har kjøpt noe de ikke burde.

I Sverige er det allerede forbudt å kjøpe sex. Dagsrevyen fulgte i fjor landets sedelighetspoliti på jobb, og i en spektakulær scene som kunne vært fra filmens verden, skjøv betjentene opp en dør til et soverom, hvoren voksen mann og kvinne åpenbart hadde et normalt samleie. Problemet var at mannen hadde betalt for sexen, og nå skulle han stå til rette for sine synder. Etterpå, i politibilen, fortalte politimannen hvor grusomt det hele hadde vært. Og hans største poeng var: «Hun (den prostituerte) hadde sæd i håret!» Åpenbart et overgrep av verste sort, søling som selvfølgelig aldri skjer i de tusen hjem der 69 er gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer