Venter refs for sex-serie

I TV2s nye erotiske serie «Karusell» kler folk av hverandre, tar på hverandre og har sex sammen. - Men du ser definitivt ikke kjønnsorganer i bevegelse, sier informasjonssjef Rune Indrøy. Han venter likevel reaksjoner.

TV2 bryter en ny barriere når de setter den erotiske danske tv-serien «Karusell» på sendeskjemaet ti seine fredagskvelder fra 19. februar og utover.

- Serien er milevidt fra pornografi, selv om noen sikkert vil hevde at den er over grensen. Men vi vurderer først og fremst «Karusell» som en varm serie. Dette er dansk drama på sitt beste, sier TV2s informasjonssjef Rune Indrøy.
Han benekter at kanalen har vært på jakt etter erotikk til sendeskjemaet.

- TV2 har tatt et valg om ikke å sende erotiske filmer. Vi driver med en konsesjon som allmennkringkaster, og definerte erotiske filmer ligger utenfor vår oppgave.

Moralsk forargelse

Filmspråket tatt i betraktning tviler informasjonssjefen på at noen vil reagere på nakenheten i serien. Men han utelukker ikke at det kan bli bråk likevel.

- Om noen reagerer, vil det trolig gå mer på bryting av moralske grenser som dette med sidesprang, flere partnere og den typen ting, sier Indrøy.
Hver episode handler om et møte mellom en mann og en kvinne der det oppstår «søt musikk». En av personene går så videre til neste episode og et nytt, tilfeldig erotisk møte.

- Noen vil kanskje finne dette så moralsk anstøtelig at de reagerer.

- Hva gjør dere hvis det blir bråk?

- TV2 er vant til bråk på mange plan. Med mindre det kommer en vanvittig seerstorm vil alle ti episodene bli sendt, fastslår Rune Indrøy.