Venter refs for sex-serie

I TV2s nye erotiske serie «Karusell» kler folk av hverandre, tar på hverandre og har sex sammen. - Men du ser definitivt ikke kjønnsorganer i bevegelse, sier informasjonssjef Rune Indrøy. Han venter likevel reaksjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV2 bryter en ny barriere når de setter den erotiske danske tv-serien «Karusell» på sendeskjemaet ti seine fredagskvelder fra 19. februar og utover.

- Serien er milevidt fra pornografi, selv om noen sikkert vil hevde at den er over grensen. Men vi vurderer først og fremst «Karusell» som en varm serie. Dette er dansk drama på sitt beste, sier TV2s informasjonssjef Rune Indrøy. Han benekter at kanalen har vært på jakt etter erotikk til sendeskjemaet.

- TV2 har tatt et valg om ikke å sende erotiske filmer. Vi driver med en konsesjon som allmennkringkaster, og definerte erotiske filmer ligger utenfor vår oppgave.

Moralsk forargelse

Filmspråket tatt i betraktning tviler informasjonssjefen på at noen vil reagere på nakenheten i serien. Men han utelukker ikke at det kan bli bråk likevel.

- Om noen reagerer, vil det trolig gå mer på bryting av moralske grenser som dette med sidesprang, flere partnere og den typen ting, sier Indrøy. Hver episode handler om et møte mellom en mann og en kvinne der det oppstår «søt musikk». En av personene går så videre til neste episode og et nytt, tilfeldig erotisk møte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer