Venter vi forgjeves på mer Jesse Pinkman?

Det spøker for «Breaking Bad»-gjensyn.

HAR LYST PÅ GJENSYN: Aaron Paul håper på et gjensyn med Jesse Pinkman-figuren i «Breaking Bad»-spinoffen «Better Call Saul» - men foreløpig ser det småmørkt ut. Foto: AMC
HAR LYST PÅ GJENSYN: Aaron Paul håper på et gjensyn med Jesse Pinkman-figuren i «Breaking Bad»-spinoffen «Better Call Saul» - men foreløpig ser det småmørkt ut. Foto: AMCVis mer

(Filtermagasin.no): Det er ikke bare vi som savner Jesse Pinkman - spilt av Aaron Paul i «Breaking Bad». Skuespilleren selv er også svært glad i rollen - på tross av alle smertene:

- Jeg elsker Jesse. Jeg elsket å spille ham, og jeg savner ham. Min favorittjobb noensinne - og da tror jeg at jeg snakker på vegne av alle involverte - var «Breaking Bad». Alle involverte, fra topp til bunn, løp til jobb, forteller Aaron til The Guardian.

Dukker ikke opp - eller? Denne entusiasmen skulle man kanskje tro lover godt for mulighetene for at Pinkman også dukker opp i spinoff-serien «Better Call Saul» - som dreier seg rundt den dopvennlige advokaten Saul Goodman, spilt av Bob Odenkirk.

Tidligere har flere av de involverte åpnet opp for at både Pinkman og hans makker Walter «Heisenberg» White (Bryan Cranston) kan dukke opp i den nye serien, som for tiden spilles inn i New Mexico.

- Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle noe interessant, men det er ingenting som skjer mellom meg og det showet, sier Paul - men legger heldigvis til:

- Men jeg ville elsket å være en del av det. Hvem vet om eller når det kommer til å skje, men det er i hvert fall ikke nedskrevet noe sted inne hos manusforfatterne.

Kommer på Netflix Når «Better Call Saul» sendes på amerikanske tv-skjermer tidlig neste år, kan norske Netflix-abonnenter hive seg på ikke lenge etterpå.

Men før den tid kan Netflix-folket oppleve Paul i en annen sidekick-rolle, i den premiereklare animasjonsserien «BoJack Horseman». Her følger vi en forfylla eks-tv-stjerne (spilt av Will Arnett), som attpåtil er halvt mann, halvt hest.

- Det er definitivt ikke en serie for barn. De bør holde seg unna fra denne, advarer Paul.

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Sjekk ukas streamingguide fra Filter!

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.