- Verd 15 mill.

Multikomikeren Robert Stoltenberg kan tjene rått hvis han velger å lage en ny versjon av «Borettslaget» på TV2. - Stoltenberg er verd mellom 15 og 20 millioner kroner, sier Jarle Thalberg i mediebyrået Carat.

Fredag skal Robert Stoltenberg møte NRKs underholdningssjef Tordis Aavatsmark. Aavatsmark sa i Dagbladet i går at hun gjerne rydder plass i sendeskjemaet for en ny versjon av «Borettslaget» på lørdagskveldene til neste år.

Multikomikeren Stoltenberg har gode forhandlingskort. «Borettslaget» er blitt en kjempesuksess, og sist torsdag hadde serien 1,2 millioner seere.

Gull for TV2

Ifølge tv-direktør Jarle Thalberg i mediebyrået Carat Media & Research er Stoltenberg verdt mellom 15 og 20 millioner kroner, hvis han velger å lage en ny versjon av «Borettslaget» på TV2.

- En annonsør måtte ha betalt drøyt 100000 kroner for å ha hatt et reklameinnslag før eller etter Stoltenbergs program. Normalt er det ti reklamefilmer før og etter programmet, slik at hvert enkelt ville ført til millioninntekter for TV2. Trekker man fra TV2s normale seertall, så vil Stoltenberg kunne tilføre TV2 ekstrainntekter i størrelsesordenen mellom 15 og 20 millioner kroner, sier Thalberg.

Vasser i tilbud

Samtidig vasser Stoltenberg nå i tilbud fra det private næringsliv. Leder Knut Müller-Nilssen i Seminarpartner sier at han får svært mange henvendelser av firmaer og privatpersoner som vil ha Stoltenberg på oppdragslista. Selskapet formidler kontakt med kjente navn som Trond-Viggo Torgersen, Cato Zahl Pedersen, Frank Beck, Karsten Isaksen, Egil «Drillo» Olsen og Toppen Bech, men Stoltenberg er hetest.

- Det er nå ikke den bransjen som ikke kan tenke seg å bruke en av figurene hans i en eller annen sammenheng. Han har stor pågang fra næringsliv og fra folk som vil at han skal lage standupshow, spille revy og så videre, sier Müller-Nilssen.

<B>Ali Silmandar </B>
<B>Vaktmester Narvestad
SLIPPER Å PRUTE: Komikeren Robert Stoltenberg som har innrømmet at han pruter på bruktbutikken Fretex, er nå god for flere millioner kroner, ifølge mediebyrået Carat. Her er han i Linda Johansens skikkelse.
<B>Kuram Silmandar</B>
<B>Piirka