- Verden kollapset

Liz Hurley snakker for første gang ut om følelsene sine etter bruddet med Steve Bing.

Den nå nybakte moren gikk gjennom en traumatisk periode uka etter at hun oppdaget at hun var gravid. Nå forteller hun om det for første gang.

Den samme uka ble det nemlig slutt med barnefaren og kjæresten Bing.

Terrortraumer også

37-åringen forteller at det hele ble enda vanskeligere siden de personlige problemene falt sammen med terrorangrepet på World Trade Center 11. september i fjor.

Det ble ei skikkelig tøff uke for Liz:

- Jeg fant ut at jeg var gravid. Jeg og Bing gjorde det slutt. Jeg måtte slutte med sigaretter, alkohol og kaffe. Og så kom 11. september, forteller Hurley til det britiske magasinet Harper's Bazaar, melder Ananova.

Bing bidrar med pengene

Hun forteller om hennes verden som kollapset.

- Min verden falt sammen, og så falt hele verden sammen, sier Liz i sitt første intervju etter at Steve Bing ble avslørt som far. Han mente lenge at han ikke sto bak babyen.

I forrige måned ble det slutt på spekulasjonene, da en DNA-test beviste at Bing var far.

Sønnen har fått navnet Damien. Og Bing må punge ut med nærmere en milliard i barnebidrag.Den 35-åringe filmprodusenten fra California er arving til en gigaformue på 400 millioner dollar.

Skuespillerinnen sier at det er hun som skal oppdra sønnen, og insisterer på at han ikke skal bli bortskjemt.

Ikke sinna på Bing

Da verden fikk vite at Liz var gravid i fjor, gjorde hun det raskt klart at Bing var faren. Paret hadde vært sammen i et år.

Bing på sin side sendte ut en pressemelding som skapte tvil om farskapet. Han insisterte på at paret ikke hadde vært i et «eksklusivt forhold».

Likevel er ikke Liz sinna på gamlekjæresten.

Hun har bestemt seg for å lære sønnen å respektere sin far, og det kommer ikke til å bli noe drittslenging.

- Om du har blitt oppdratt til å ikke synke så dypt, så gjør du ikke det, avslutter mor Liz.

TO UKER ETTER FØDSELEN:</B> Her er Liz på farskapsjakt. Sønnen Damien ble født i april. I juni ble det slått fast at Steve Bing er faren. Som Liz alltid har sagt.