Verden tente da Rachel (28) knipset seg selv i sykesenga

Nå er soldatkona bare kjent som «den latterlig fotogene jenta».

(Dagbladet): Det er ikke alle som er like heldige med bildene av seg selv, og når man ligger i sykesenga skulle man tro at selv den mest fotogene kan komme dårlig ut av det.

Det stemmer iallfall dårlig for den amerikanske 28-åringen Rachel. Soldat-kona, som i amerikanske medier bare navngis med fornavnet, ble nemlig en stjerne på nettet etter at hun la ut bilder av seg selv i sykesenga.

- Ligger på akkuten. De håndterer smertene, men jeg får ikke sove, skrev Rachel og la ved et bilde av seg selv i sykesenga som bevis.

Beundrere verden over På kort tid ble bildet spredt verden rundt. Rachel fortsatte å legge ut bilder av seg selv på sykehuset, og samtidig fortsatte antallet beundrere å stige med rekordfart.

Jenta fikk rett og slett det enkle kallenavnet «den latterlig fotogene jenta». I videoen over kan du se ABC News' reportasje om den fotogene jenta.

Siden har bildene av henne dukket opp på utallige nettsider, ledsaget av mer eller mindre morsomme utsagn som:

- Vant 100 prosent av hjertet mitt - Hjerte som slo jevnt gjennom operasjonen fikk mitt hjerte til å hoppe over ett slag.

Og:

- Fikk fjernet en lunge - tar pusten fra meg.

- På sykehuset i en uke - i mine drømmer i en evighet.

Og ikke minst:

- Hun fjernet 60 prosent av lungene og vant 100 prosent av mitt hjerte.

Med over 100 000 treff på Google og oppslag i uttallige medier førte iallfall bildene til at Rachel vant sine 15 minutter i rampelyset.

- Folk har sagt så mye fint om meg de siste dagene. Jeg har aldri følt meg vakrere, har Rachel sagt til Yahoo.

Latterlig pen kar også Ifølge nettstedet går det nå bra med Rachel etter lungeoperasjonen. Rundt om på nettet er hun nå stjerne i forskjellige såkalte memes.

Hele kallenavet hennes er imidlertid en variasjon av et som ble brukt om Zeddie Watkins Little tidligere i år. Han var ukjent for de fleste, men etter at han deltok i et langdistanseløp ble han også et nettfenomen.

Et bilde av 25-åringen ble nemlig spredt som ild i tørt gress. Han fikk tilnavnet «den latterlig fotogene gutten»