Verdens beste manager

Kan du måle deg med de beste? Prøv managerspillet Hattrick!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi har nevnt dette spillet så vidt tidligere, men aldri lagt det ut på spillsiden vår - 1002 spill. Det er absolutt på tide. For Hattrick er uten tvil et av de mest spennende og engasjerende fotball-managerspill som finnes.

Dette er ikke spillet for deg som leter etter flott grafikk, tøffe brassemål og feit musikk. Men hvis du liker å bygge opp et lag fra grunnen, vurdere hvilken formasjon, taktikk og trening som passer best for ditt lag og du føler du er smart nok til ikke å bli lurt på overgangsmarkedet, vær så god...

Serie og cup

For å bli god i Hattrick trenger du tålmodighet, tålmodighet og tålmodighet. En sesong varer i tre måneder, og den første sesongen kan du regne med å kjempe langt nede i gruppa di. Men etter en stund kommer målene, poengene og opprykkene. Fansen strømmer til, spillerne stiger i verdi og de røde tallene på kontoen tar slutt.

Seriekampene spilles lørdager klokka 16, mens cup- og treningskamper spilles onsdager til samme tidspunkt. Alle kamper spilles over to ganger 45 minutter, og du kan følge utviklingen i kampen ved å oppdatere nettleseren din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer