Verdens beste manager

Kan du måle deg med de beste? Prøv managerspillet Hattrick!

Vi har nevnt dette spillet så vidt tidligere, men aldri lagt det ut på spillsiden vår - 1002 spill. Det er absolutt på tide. For Hattrick er uten tvil et av de mest spennende og engasjerende fotball-managerspill som finnes.

Dette er ikke spillet for deg som leter etter flott grafikk, tøffe brassemål og feit musikk. Men hvis du liker å bygge opp et lag fra grunnen, vurdere hvilken formasjon, taktikk og trening som passer best for ditt lag og du føler du er smart nok til ikke å bli lurt på overgangsmarkedet, vær så god...

Serie og cup

For å bli god i Hattrick trenger du tålmodighet, tålmodighet og tålmodighet. En sesong varer i tre måneder, og den første sesongen kan du regne med å kjempe langt nede i gruppa di. Men etter en stund kommer målene, poengene og opprykkene. Fansen strømmer til, spillerne stiger i verdi og de røde tallene på kontoen tar slutt.

Seriekampene spilles lørdager klokka 16, mens cup- og treningskamper spilles onsdager til samme tidspunkt. Alle kamper spilles over to ganger 45 minutter, og du kan følge utviklingen i kampen ved å oppdatere nettleseren din.

Landslag

Ved siden av den hjemlige serien, har alle de 56 landene som deltar egne landslag som møtes til turneringer. Sverige, som har over 25 000 hattrick-spillere (det står faktisk 1157 på venteliste når dette skrives), dominerer. Norge, med sine 1900 spillere, er rangert på 10. plass.

Og selv om det ble semifinale i forrige verdensmesterskap, trenger den norske serien mer rekruttering for å klare å utklasse de store.

Supporterpakke

Det er også opprettet en interesseorganisasjon for norske brukere, Norges HattrickForbund (NHF). Med sine 316 medlemmer er den Hattricks femte største forening. Her kan du få tips om alt fra juniorlaget ditt til hvor stor arena du burde bygge.

For rundt 150 kroner kan du kjøpe en supporterpakke som gir deg en rekke ekstrafordeler i ett år. Men prøv spillet i noen uker først og se om du har nok tålmodighet.

B-LAG: Her er to spillere som ikke holder mål. Men de kan kanskje trenes til å bli litt bedre..?