Verdens dårligste skuespiller?

Hva har Britney og Ali G til felles? De har gitt ut to av fjorårets dårligste filmer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva er verdens dårligste film? Si din mening! The Naftas er prisen skuespillerne ikke akkurat trakter etter. Det er den britiske utgaven av amerikanske Razzie Awards, der årets verste filmer blir kåret. Og det er kanskje ikke så overraskende at Britney Spears gikk rett til topps, med kalkunen «Crossroads».

Kåringen er skjedd ved at seerne har ringt inn til Virgin Radio. Det har også vært mulig å stemme på Naftas hjemmesider.

Terningkast to

Dette er nok ikke den eneste kalkun-prisen Britney får i år. Hun er nominert til åtte Razzie Awards, blant annet for verste skuespiller.

Dagbladets filmanmelder Kurt Hanssen ga filmen terningkast to, og mente at dette er «en film som først og fremst er laget for å fremme karrieren til Britney Spears, og da er det kanskje best å legge lista lavt».

«Handlingen er en lang såpeopera forkledd som road movie, alt er forutsigbart inntil det kjedsommelige.»

Enkelte lysglimt

Andreplass i kalkun-kåringen gikk til Ali G - Indahouse. Den slapp unna med en treer her i bladet, og ble reddet av at filmanmelder Liv Jørgensen mente det var enkelte lysglimt i filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer