Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Verdens deiligste

KØBENHAVN (Dagbladet): Elin Tvedt er saken. I den tunge og seriøse avisa Information i Danmark, blir hun kåret som verdens mest attraktive blikkfang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen kan informere om været og demonstrere sine severdigheter som Elin fra TV2s studio i Bergen!

Information er danske sosiologers hofforgan, og er for tida mest kjent som det mest Politisk Korrekte (PK). I lørdagens utgave har en medarbeider zappet seg gjennom all verdens TV-stasjoner - for å studere værmeldingene. Eller rettere sagt, kvinnene og mennene som presenterer dem.

Høvler ned

Danmarks egne værmeldere blir høvlet ned som «bruktbilforhandlere og havearbeidere». Særlig bedre står det heller ikke til i Sverige. Utover i Europa ligger det lavtrykk over så vel garderobe som måten å spre budskapet på. I BBC kikker meteorologen inn i kameraet og sier «indeeed» hele tida. Ren elendighet.

Så er det NRKs Arild Mentzonis tur. Det gule slipset hans passer ikke til den mørke jakka. Og han er altfor opptatt av pekestokken sin.

Men TV2s Elin Tvedt har satt fantasi og begeistring i gang hos zapperen.

Ballerina

Hør bare:

«...presenterer været med verdighet. Ung og smukk er hun, mens hun i brun jakke - som er alt annet enn tilknappet i toppen - og svart skjørt - snur seg mot kameraet og stiller seg opp med sida til. Hun utstråler stoisk ro med beina foldet foran seg. Som en tangodanser, hvor pasjonen lurer under den rolige fasaden, som en ballerina eller en vert ved et cocktailparty for Bergens elite, står hun elegant til rådighet. Hennes sideskift er som dansetrinn og når kameraet til slutt viser hele Elin Tvedt stående med beina krysset - er jeg fullstendig ferdig. Og det beste ved norsk TV2s værmedling, er at det er tale om en helt bevisst politikk. Hver dag en ny blondine. Fremragende og absolutt min favoritt,» skriver Henrik Brun.

DEN BESTE: Elin Tvedt imponerer danskene som har kåret verdens beste og vakreste værdame.