Verdens dyreste bryllupsringer

Jennifer Aniston og Brad Pitt krever en halv milliard kroner i erstatning etter at de kjøpte disse bryllupsringene. Les hvorfor!

Kjendisparet, som giftet seg i Malibu 30 juli i fjor, har gått til sak mot den italienske smykkedesigneren Damiani International som lagde bryllupsringene deres. De krever 50 millioner dollar (464 millioner kroner).

Årsaken er at de mener selskapet har brutt en avtale om aldri å kopiere ringene.

Reklame

Aniston og Pitt har bedt advokat John T. Lavely Jr om å bringe selskapet inn for retten. Onsdag leverte han stevningen ved US District Court i Los Angeles, melder nyhetsbyrået Reuters.

Damiani selger ringene, som de har døpt «Brad og Jennifers bryllupsringer i hvitt gull med diamanter».

- Dette er reklame som penger ikke kan kjøpe. Selskapet later som om de har støtte fra det som kanskje er verdens mest kjente par, skriver parets advokat i stevningen.

Skuespillernes bryllupsringer er laget i hvitt gull. Pitts ring har ti diamanter, og inskripsjonen «Jen 2000». Anistons ring har 20 diamanter, og på den står det «Brad 2000». Brad Pitt har selv stått for designen.

Spesialbestilles

Ringene som nå selges over Internett, og i butikker i Las Vegas og Palm Beach, fåes i hvitt eller gult gull. De har 12 eller 13 diamanter, etter ønske. Ringene må spesialbestilles, tar to måneder å lage og koster rundt 1000 dollar hver.

Representanter for Damiani International har ikke vært tilgjengelige for kommentar.