Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Verdens dyreste TV-serie

NEW YORK: NBC blar opp 6,2 milliarder kroner for å beholde topprogrammet «Akutten» («ER») på sin kanal de neste tre åra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NBC blar opp 6,2 milliarder kroner for å beholde topprogrammet, for kanalsjefene våget ikke miste George Cloony (bildet) og «lege»-kollegene hans når Seinfeld slutter i mai og kanalen tapte rettighetene til å sende amerikansk fotball til CBS neste sesong.

Warner Brothers studioet i Hollywood som eier rettighetene til «Akutten», har hittil tapt penger på Cloony et Co. I inneværende sesong betaler NBC mellom ti og femten millioner kroner pr episode. Nå går prisen opp til 95 millioner pr. episode de neste tre årene, og Warner vil tjene stort.

Hele skuespillerstaben, inkludert Clooney, er på kontrakt for neste år, men det er ventet at stjernene nå vil forsøke å sikre seg lønnsøkning. Clooney får nå rundt en million kroner pr. episode.

Prishoppet på «Akutten» gjør det blodige legedramaet til verdens dyreste TV-serie. (Dagbladet)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!