Anmeldelse: Håkon Øvreås og Øyvind Torseter, Blåse

Verdens mest elskelige superhelter er tilbake

Kamp mot rikinger, høner og andre overløpere i prisbelønt barnebokserie.

FORNØYELIG: Endelig er den nye boka i serien om de kappekledde kompisene her. Førsteboka i serien, «Brune», fikk Nordisk Råds Litteraturpris for barn og unge i 2014, og står fremdeles som den mest originale boka i serien. Men også årets «Blåse» er fornøyelig lesning i ord og bilder. Illustrasjon fra boka
FORNØYELIG: Endelig er den nye boka i serien om de kappekledde kompisene her. Førsteboka i serien, «Brune», fikk Nordisk Råds Litteraturpris for barn og unge i 2014, og står fremdeles som den mest originale boka i serien. Men også årets «Blåse» er fornøyelig lesning i ord og bilder. Illustrasjon fra boka Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håkon Øvreås og illustratør Øyvind Torseter har skapt en av de mest sjarmerende, og også suksessrike, barnebokserier her til lands de siste åra. Førsteboka «Brune» (2013) fikk Nordisk Råds pris for barne- og ungdomslitteratur i 2014 og flere andre utmerkelser. Oppfølgeren «Svartle» fikk mer blandet mottakelse, men også den skåret høyt på varme og sjarme i tekst og tegning. Nå er bok tre om Rune, Atle og Åse her. Igjen handler det om kampen for tilværelsen, eller mer spesifikt: Bekjempelsen av kapitalister, ordførere, høner og andre overløpere.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer