Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Verdens mest populære tv-serier

«Lost» på andreplass. Se hvem som topper lista!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): «CSI Miami» er kåret til verdens mest populære tv-serie. Kåringen er basert på seertallene i 20 land, skriver BBC.

Radio Times Magazine presenterer undersøkelsen, som er utført av Informa Telecoms and Media.

På andre- og tredjeplass finner vi andre serier som er velkjente for hjemlige tv-seere - «Lost» og «Frustrerte fruer». Men det er også innslag på lista som er langt mer ukjent for nordmenn flest. Den spansktalende delen av verden har nemlig sine helt særegne seriefavoritter.

«Te Voy a Ensenar a Querer» på 4. plass handler for eksempel om en far og en sønn som er håpløst forelsket i samme kvinne. «Innocente de Ti» på 8. plass er den tredje nyinnspillingen av en meksikansk såpeopera fra 70-tallet, mens «Anita, No Te Rajes!» handler om to søstre som drar fra Mexico til Miami for å finne sin alkoholiserte far.

Den ubestridte seriekongen på lista er produsent Jerry Bruckheimer med tre plasseringer - to «CSI»-varianter, samt «Sporløst forsvunnet».

«Jimmy Neutron» er den eneste barneserien på lista.

Hele lista

1. CSI: Miami

STØRST I VERDEN: «CSI Miami» er verdens mest populære tv-serie. Fra venstre: Khandi Alexander, Adam Rodriguez, David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane og Wanda De Jesus.
STØRST I VERDEN: «CSI Miami» er verdens mest populære tv-serie. Fra venstre: Khandi Alexander, Adam Rodriguez, David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane og Wanda De Jesus. Vis mer

2. Lost

3. Frustrerte fruer

4. Te Voy a Ensenar a Querer

5. The Simpsons

6. CSI: Crime Scene Investigation

7. Sporløst forsvunnet

8. Inocente de Ti

9. Anita, No Te Rajes!

10. The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius

HAKK I HÆL: «Lost» følger like etter «CSI» på kåringen.