Verdens rikeste ungjenter

Når Allegra Versace fyller 18 år, vil hun samtidig få tilgang til 768 millioner kroner. Det vil gjøre henne til en av verdens rikeste tenåringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

LONDON (Dagbladet): Den 30. juni vil nok bli en spesiell dag for Allegra Versace. Ikke bare blir hun myndig, hun blir også styrtrik. Ungjenta, som er datter av designerdronningen Donatella Versace, vil da overta halvparten av familieselskapet.

Ifølge avisa Sunday Mirror betyr det 62 millioner pund, vel 768 millioner kroner.

Designerfamilie

Etter at designerguru Gianni Versace ble drept, har familiefirmaet hatt problemer. Det er ventet at ungjenta, som snart blir medeier, også skal ha en aktiv rolle i bedriftsutviklingen.

Allegra var bare elleve år da hennes kjære onkel ble skutt på sin egen dørhelle i Miami. Ifølge Sunday Mirror skal ungjenta klandre seg selv, fordi hun er overbevist om at Gianni aldri ville blitt skutt dersom han hadde hatt et barn ved sin side. Som følge av drapet har hun hatt en oppvekst med sikkerhetsvakter ved sin side til enhver tid.

Den siste tida er det blitt spekulert på om Versace kan bli kjøpt opp av konkurrerende selskaper, men Allegra er klar i sin sak. Hun ønsker ikke å selge selskapet onkelen bygde opp.

- Versace er ikke til salgs, sier jenta, som nå får et stort ansvar på sine skuldrer.

Rike ungdommer

Avisa har også laget en uoffisiell liste over de rikeste unge jentene i verden. Felles for dem alle er at de i likhet med Allegra har arvet pengene.Modellen Paris Hilton (23) vil arve vel 210 millioner kroner fra faren som eier Hilton-hotellene. Paris har også vist evne til å tjene egne penger. På kontoen skal det være vel 80 millioner kroner.Athina Roussel (19) fikk tilgang til verdier for vel 18,5 milliarder kroner da hun fylte 18 år for vel et år siden. Hun er den siste direkte arvingen etter reder Aristoteles Onassis. Ivanka Trump (22) er datter av den amerikanske mangemillionæren Donald Trump. Hun har gjort suksess på catwalken og skal sammen med tre søsken dele familieformuen på over tre milliarder kroner.

HILTON-ARV: Paris Hilton (23).
VERSACE-ARVING: 30. juni blir Allegra Versace, datter av designerdronningen Donatella Versace, myndig - og vel 768 millioner kroner rikere.
ONASSIS-ARV: Athina Roussel (19).
TRUMP-ARV: Ivanka Trump (22).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer