Verdens verste danser

Victoria Beckham er popverdenens dårligste til å stokke beina. Og de andre Spice-jentene er ikke stort bedre.

Victoria Beckham, tidligere «Posh Spice», har klokelig holdt seg unna musikken en stund. Det hindrer ikke britene fra å ha damas elendige danseferdigheter friskt i minnet.

I en undersøkelse, der 1000 engelske britiske tenåringer har sagt sin mening, blir kona til Becks rangert som verdens dårligste danser. Undersøkelsen er laget av det britiske realityshowet Bump'n Grind, som er en slags Idol-variant som skal finne Storbritannias beste amatørdanser.

Beckhams eks-kolleger i Spice Girls, Geri Halliwell og albumaktuelle Emma Bunton er ikke stort bedre, og ender på en tredje- og en femteplass på lista.

Kelly Osbourne får den tvilsomme æren av å ende på andreplass i kåringen, melder Evening Standard.

På herresiden blir comebackstjernen Peter Andre kåret til den dårligste, tett fulgt av Robbie Williams, Gareth Gates og gutta fra Westlife.

Britene er altså ikke nådige med sine egne sangere- og sangerinner, men er langt mer positive til de amerikanske popstjernene. Jennifer Lopez fikk førsteplassen som den beste danseren, foran Madonna, Christina Aguilera, Britney Spears og Beyoncé Knowles.

STIV: Victoria Beckhams tragiske danseferdigheter har gitt henne topplassering i en ny undersøkelse.
SHUT UP!:<b/> Kelly Osbourne er en popstjerne noe utenom det vanlige, men burde kanskje bruke litt penger på en koreograf?