Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Verdens verste jobb har blitt årets beste film

Ifølge amerikanske kritikere.

|||(Dagbladet.no): Nettstedet Rotten Tomatoes - som har formål å samle filmanmeldelser - har foreløpig registrert en samlet score på 100 prosent. Det vil si at «Up in the Air» foreløpig ikke har fått en eneste negativ anmeldelse i amerikanske aviser.

Så er det også en stund til den har ordinær premiere (15. januar 2010 i Norge), og først i dag er traileren sluppet.

«Up in the Air» er regissert av Jason Reitman, kjent for fjorårets oscarnominerte «Juno» og også kritikerrost for debutfilmen «Thank You For Smoking».

Her spiller George Clooney en kyniker som lever av å reise rundt i USA for å gi folk sparken. Han har ingen lidenskaper utenom piller og bonuspoeng.

Traileren gir kanskje inntrykk av at filmen er en ganske ordinær romantisk komedie, men alle som så den under Telluride Film Festival - og seinere i Toronto - rapporterer at den er mye mer enn som så. 

Filmen bygger for øvrig på en roman av Walter Kim, mannen som også skrev «Thumbsucker» (filmatisert med Keanu Reeves og Tilda Swinton i 2005). 


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling