<strong>PRISBELØNT:</strong> Forfatter Per Petterson har fått se sin egen bestselgerbok «Ut og stjæle hester» på lerretet. Foto: Henning Lillegård
PRISBELØNT: Forfatter Per Petterson har fått se sin egen bestselgerbok «Ut og stjæle hester» på lerretet. Foto: Henning Lillegård Vis mer

«Ut og stjæle hester»:

Verdenshiten er blitt film: - Kjente ekstrem lettelse

Forfatter Per Petterson brydde seg ikke en gang med å lese manuset til filmatiseringen av hjertebarnet «Ut og stjæle hester». Han var mildt sagt spent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERLIN (Dagbladet): - At jeg ikke tåler oppmerksomheten rundt bokslipp? Det er mange forfattere som ikke gjør det, men jeg kom i skade for å si det høyt. Etter det har det vært en greie som henger ved meg, sier Per Petterson (66) lettere oppgitt.

Til å ha uttalt at han skyr oppmerksomheten rundt egne boklanseringer som pesten, er det lite sjenert over forfatteren fra Veitvet i Oslo, plassert på en barkrakk i de sagnomsuste lokalene til Berlinalens hovedkino på Potsdamer Platz.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer