Verdifulle menn

«Verdiløse menn» har beholdt sin verdi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Det er gått nær seks år siden urpremieren på Torshovteatret, 5. mars 2008. 26 568 mennesker så «Verdiløse menn» den gangen, først på Torshov, så på Nationaltheatrets hovedscene.  

Les Dagbladets anmeldelse fra Torshovteatret i 2008 her.

Nå er «mussikalen» tilbake, med samme musikere, samme skuespillere, samme regissør. Teksten er den samme, på noen få, små endringer nær.

Forestillingen har beholdt sin sjel. Fremdeles trengs den. Oslos rusmiljø møter ikke større forståelse i Oslo 2014 enn i Oslo 2008. Og forståelse er nettopp «Verdiløse menn»s aller største ressurs. Igjen er Nationaltheatrets hovedscene valgt som spillested. Undertegnede mener fremdeles at den kledde Torshovteatrets intime sirkel enda litt bedre. Der ga nærheten til skuespillerne en større intensitet til forestillingens sårere sider. I den store salen vipper balansen, og humoren gir inntrykk av å være mer dominerende.  

Når det er sagt kan man si at lydbildet passer den store scenen vel så godt som den nære, med sitt rockekonsertvolum. Tidligere tips om å ta med konsertørepropper gjelder fremdeles.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer