Verdifulle venner

De seks stjernene fra tv-serien «Venner for livet» har all grunn til å glise. Etter siste lønnsavtale får hver av dem 1 million dollar - nærmere 9,4 millioner norske kroner - per episode.

Den eventyrlige lønnsavtalen betyr at hver av de seks skuespillerne vil innkassere nesten 18 millioner pund - omtrent 234 millioner norske kroner - på arbeidet med den niende og siste sesongen, skriver avisa News of The World.

Lønna vil de seks superstjernene tjene på bare ni måneder, noe som gir dem en tre måneder lang ferie før opptakene av de 24 episodene starter.

De seks skuespillerne Jennifer Aniston («Rachel»), Lisa Kudrow («Phoebe»), Matt Perry («Chandler»), Matt LeBlanc («Joey»), Courtney Cox Arquette («Monica») og David Schwimmer («Ross») har ikke alltid hatt like lukrative lønnsavtaler. For ti år siden tjente de 5000 dollar per episode.

Siste sesong

Filmingen av den niende sesongen av «Venner for livet»-episoder tar til i august, og er planlagt avsluttet i mai neste år.

En kilde på innsiden av produksjonsselskapet Warner Brothers skal ifølge avisa ha avslørt at dette er absolutt siste sesong av serien. De seks stjernene hadde angivelig tenkt å avslutte i år, og skal ha kommet med de gigantiske lønnskravene i troen på at de ville bli tvert avslått.