Verdt å vente på

Faith No More serverte hitene på sølvfat.

GJENFORENT: Faith No More med Mike Patton spilte torsdag som siste band på Hovescenen under siste dag av årets Hovefestival.
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
GJENFORENT: Faith No More med Mike Patton spilte torsdag som siste band på Hovescenen under siste dag av årets Hovefestival. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TROMØYA (Dagbladet): En Faith No More-gjenforening er ikke det som ville ha gitt best odds hos bookmakerne for noen år siden.Men verden er heldigvis full av overraskelser.

2009: her står de, Mike Patton, Billy Gould, Mike Bordin, Roddy Bottum og Jon Hudson på scenen mellom tretoppene i Tromøyaskauen en vakker solskinnskveld i juni. Enkelte ergrer seg kanskje over Jim Martins uteblivelse, men det blir en parentes i denne sammenhengen.

PangstartEtter at Elvis Presley har tonet ut av høytalerne entrer de fem herremennene scenen og crooner seg gjennom Peaches & Herbs «Reunited» før «From Out of Nowhere», en gnistrende «Land of Sunshine» og «Caffeine» kommer på løpende bånd.

Scenedekoren er sparsommelig og stilfull. Rød fløyel mot bandets matchende og fargerike dresser, det er aldri tvil om hva som er fokuset.Patton hinker manisk frem og tilbake på scenen mens han demonstrer at de vokale ferdighetene om mulig er enda bedre enn tidligere.

Stødigheten selv, Mike Bordin, loser skuta trygt fremover mens bassen til Billy Gould sørger for at det pumper forskriftsmessig i mellomgulvet til en lydhør menighet. Selv om vi må driste oss til å si at publikum på flankene var overraskende tamme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer