Verken homser, damer eller cowboyer hjelper

Ingen ser TV3s nye serier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Denne uken er en spennende uke for TV3. Intet mindre enn fire egneproduserte serier har hatt eller har premiere i disse dager. Men verken kjente fjes i programlederrollen eller nye realityvrier ser ut til å trekke nordmenn til tv-skjermene.

- Vi er misfornøyde med oppslutningen rundt «Ville Vesten». Det er storsatsingen vår denne sesongen, sier informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal til Dagbladet.no.

Ikke noe ville vesten

Forrige søndag gikk startskuddet med countrystjernen Liv Marit Wedvik, som programleder for cowboyrealityserien «Ville Vesten».

Seertall: 95.000.

Dagen etter fulgte første sending av årets utgave av «Shopaholic». Men verken eks-modell Mari Midtstigen eller eks-«Homsepatruljen» Adam Andreas Schjølberg klarte å trekke seerne over på rett tv-kanal.

Seertall: 63.000.

Torsdag var det «Prinsessen og Professoren» som kom på lufta. Men verken søte damer eller nerdete menn kunne kunne sørge for at dette ble noen seermagnet.

Seertall: 121.000.

Førstkommende søndag skal Halvard Flatland teste kjendisenes kunnskapsnivå innen fysikk og kjemi i programmet Xperimentet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer