Veronica (18) løp fra stortingsjobben for å skaffe seg Bieber-billett

- Det var verdt det!

(Dagbladet): Ni måneder og seks dager før superstjerna Justin Bieber (18) returnerer til Norge for å spille to konserter, har billettsalget allerede startet.

Mandag opplevde flere konsertklare «beliebers» til sin store frustrasjon å ikke få tak i billetter under fanklubben Bieber Fevers forhåndssalg.

I dag har flere tilhenger prøvd lykken på nytt - denne gang hos en dagligvarekjede.

Samtlige Rimi-butikker har siden de åpnet tirsdag morgen delt ut billettkuponger til oppmøtte.

Det var til stor glede for Veronica Thoresen (18), som fikk sin kupong på Rimi-butikken på Postgirobygget, etter å ha lest om stuntet på en Facebook-side.

Løp fra arbeidsplassen - Først måtte jeg spørre sjefen om det var greit. Det var greit, så da løp jeg ned hit, sier Thoresen, som i sommer jobber på Stortinget.

At 18-åringen brukte deler av morgenen på å sikre seg billett til Biebers norgeskonsert, var ikke et problem for arbeidsgiveren hennes:

OPERATAKET I MAI: Justin Bieber sørget for å fylle Operataket med rundt 5000 tenåringer da han i mai framførte et utvalg av sine låter fra en scene i vannkanten. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
OPERATAKET I MAI: Justin Bieber sørget for å fylle Operataket med rundt 5000 tenåringer da han i mai framførte et utvalg av sine låter fra en scene i vannkanten. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

- Det er faren min som er sjefen der jeg jobber, så det var greit, sier hun.

Thoresen satt av datoene 16. og 17. april med en gang hun fikk vite at den kanadiske superstjerna gjør norgescomeback.

Klar for konsert Hun meldte seg straks på arrangørselskapet Atomic Souls nyhetsbrev, i håp om at det ville sikre henne billett når de i morgen har sitt forhåndssalg. Det slipper hun imidlertid å tenke på nå.

- Jeg ble veldig sjokkert da jeg så at Rimi solgte billetter i dag. Da måtte jeg finne ut hvor den nærmeste Rimi-butikken var, så var det her og da løp jeg ned hit, sier Thoresen og konkluderer med at løpeturen absolutt var verdt resultatet.

Kupongen hun hentet tirsdag morgen gir henne nemlig tilgang til å kjøpe to billetter til valgfri konsertdag. Bieber serverer hitlåter fra Telenor Arena-scene både 16. og 17. april neste år.

- Nå skal jeg på Bieber-konsert! Det blir bra, smiler Thoresen, som har vært fan av Bieber en ganske god stund.

Var på Operataket Da Bieber gjestet Norge i mai, var hun nemlig blant de mange tusen som fikk se ham opptre fra Operataket. Etter å ha ventet der i 11 timer, riktig nok.

- Det blir nok mye mer organisert og mye bedre show denne gang. På Operataket var det stort sett kaos hele tida. Så jeg satser på at det er litt bedre nå, sier Thoresen, som tar med venninna si Mari Helene på konsert i april.

POPULÆR: Bieber er populær, og til tross for at han var i Norge for en drøy måned siden, har han ingen problemer med å trekke folk til sine kommende konserter i april 2013. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Bieber er populær, og til tross for at han var i Norge for en drøy måned siden, har han ingen problemer med å trekke folk til sine kommende konserter i april 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hang Yin var også blant dem som fikk tak i billettkupong i dag.

- Men det er til dattera mi, bedyrer han overfor Dagbladet.

Dattera Caroline (13) fikk vite at hun kunne få tak i Bieber-billett på dagligvarebutikken etter å ha lest Dagbladet, og sendte faren sin sporenstreks i retning nærmeste Rimi-butikk for å hente kupong.

- Nå blir hun glad, så jeg skal ringe henne med en gang og fortelle det, sier Yin.