Verst kledd

Cameron Diaz, Cher og Jennifer Aniston topper lista over de verst kledde kvinnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kjente amerikanske motedesigneren Blackwell er ute med sin årlige liste over de ti verst kledde kvinnene i verden. Og det er - kanskje ikke uventet - Cher som topper lista. Og han er ikke nådig i dommen over sangdivaen:

- Skal jeg peke ut den aller største fiaskoen i klesveien, mine damer og herrer, er oppgaven enkel: Det bli Cher, skriver den selvutnevnte motepolitimannen.

Cher blir pustet i nakken av en annen sangdiva, Celine Dion, og Storbritannias dronning Elisabeth havner på tredjeplass på den lite smigrende lista.

Andre med usedvanlig dårlig smak i klesveien, er ifølge Blackwells liste, damer som tenpopstjernen Britney Spears og skuespillerne Jennifer Aniston, Cameron Diaz og Sarah Jessica Parker.

Men Blackwell er redd for hans berømte og beryktede liste kan bli misforstått. Damene havnet på lista kun på grunnlag av sin mangel på god smak, sier han:

- Faktisk er mange på årets liste fantastisk dyktige: Det er når det kommer til klesvalg, at de trår inn i en egen verden av dårlig smak. Og det er dessverre ingen utgang i sikte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer