Verst kledd

Cameron Diaz, Cher og Jennifer Aniston topper lista over de verst kledde kvinnene.

Den kjente amerikanske motedesigneren Blackwell er ute med sin årlige liste over de ti verst kledde kvinnene i verden. Og det er - kanskje ikke uventet - Cher som topper lista. Og han er ikke nådig i dommen over sangdivaen:

- Skal jeg peke ut den aller største fiaskoen i klesveien, mine damer og herrer, er oppgaven enkel: Det bli Cher, skriver den selvutnevnte motepolitimannen.

Cher blir pustet i nakken av en annen sangdiva, Celine Dion, og Storbritannias dronning Elisabeth havner på tredjeplass på den lite smigrende lista.

Andre med usedvanlig dårlig smak i klesveien, er ifølge Blackwells liste, damer som tenpopstjernen Britney Spears og skuespillerne Jennifer Aniston, Cameron Diaz og Sarah Jessica Parker.

Men Blackwell er redd for hans berømte og beryktede liste kan bli misforstått. Damene havnet på lista kun på grunnlag av sin mangel på god smak, sier han:

- Faktisk er mange på årets liste fantastisk dyktige: Det er når det kommer til klesvalg, at de trår inn i en egen verden av dårlig smak. Og det er dessverre ingen utgang i sikte.

CAMERON DIAZ: Blant de verste 1
CHER: Den aller verst kledde.
JENNIFER ANISTON: Blant de verste 2