- Verste dag i mitt 36 år lange liv

TVNorge dropper nyheter, sport og været.

GÅR USIKKER FRAMTID I MØTE: De 35 årsverkene tilknyttet TVNorge-nyhetssendingene går en usikker framtid i møte. Foto: TVNORGE
GÅR USIKKER FRAMTID I MØTE: De 35 årsverkene tilknyttet TVNorge-nyhetssendingene går en usikker framtid i møte. Foto: TVNORGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): TVNorge har i dag besluttet å legge ned sine nyhetssendinger Aktuelt, Sporten, Spotlight og Været, med virkning fra 31. desember i år.Nyhetssendingene til TVNorge har siden 2002 vært produsert av det eksterne produksjonsselskapet Mastiff Nyheter AS, som har 35 årsverk basert i Oslo.Nyheten om nedleggelsen ble gitt til de ansatte i Mastiff på et møte i dag, og det skal etter det Dagbladet.no erfarer ha kommet brått på de ansatte.

- Til nå i mine 36 år er dette den verste arbeidsdagen jeg har hatt. Stemningen her er, for å bruke et godt norsk uttrykk, helt jævlig, sier redaksjonssjef Glenn Due-Sørensen i Mastiff Nyheter til Dagbladet.no.- Nyheten kom brått og uventet på oss. Vi ventet at vi måtte foreta oss noen endringer for å tilpasse oss det endrede markedet, og var i ferd med å forberede oss på dette. Men at kranen skulle skrus helt igjen, kunne vi aldri tenkt oss, sier Due-Sørensen.Offensivt grepAvgjørelsen kommer fra TVNorge sin side, og beskrives som et «offensivt grep»:

- For oss er det et offensivt grep for å rendyrke det vi ønsker å være i en digital medieverden. Vi ønsker å rendyrke fokuset på underholdning, og kommer til å bruke mer ressurser på dette, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge, til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer