Vertskanal kansellerer «Here Comes Honey Boo Boo»

Stopper tv-serien med øyeblikkelig virkning.

TAS AV LUFTA: Vertskanalen TLC har belsluttet å avbryte all sending av den amerikanske livstilssserien «Here Comes Honey Boo Boo», etter påstånder om June «Mama June» Shannon (t.v). Foto: Stella Pictures
TAS AV LUFTA: Vertskanalen TLC har belsluttet å avbryte all sending av den amerikanske livstilssserien «Here Comes Honey Boo Boo», etter påstånder om June «Mama June» Shannon (t.v). Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Det amerikanske realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo», som følger livet til den frittalende og rappkjefta 8-åringen Alana «Honey Boo Boo» Thompson og hennes familie, satte kanalrekord i fjor.

Nå har vertskanalen TLC imidlertid valgt å ta suksesserien av lufta med umiddelbar virkning.

Uheldige påstander En rekke utenlandske medier, deriblant avisa Huffington Post, skriver at det er 8-åringens mor, June «Mama June» Shannon som har fått livsstilskanalen til å se rødt.

De vil nemlig ikke assosieres med «Mama June» etter at hun angivelig skal ha innledet et forhold til en mann som skal være dømt for å ha misbrukt et barn.

I et uttalelse til Huffington Post skriver TLC:

«TLC har valgt å kansellere tv-serien «Here Comes Honey Boo Boo», samt ende all aktivitet rundt programmet, med øyeblikkelig virkning. Å bidra til at mindreårige i en vanskelig situasjon får et fullverdig liv er vår eneste prioritet. Som kanal er TLC forpliktet til å kjempe for at slike barn får en tryggere hverdag.»

Kanalen skal ha klar en helt ny sesong av programmet, som nå altså holdes tilbake.

June Shannon kommenterte oppstyret via sin datters Facebook-side i forrige uke, der hun blånekter for romanse-påstandene.

- Dette er ikke sant, og jeg ville aldri satt barna mine i fare på denne måten, skriver hun.