Vertskanal kansellerer «Here Comes Honey Boo Boo»

Stopper tv-serien med øyeblikkelig virkning.

TAS AV LUFTA: Vertskanalen TLC har belsluttet å avbryte all sending av den amerikanske livstilssserien «Here Comes Honey Boo Boo», etter påstånder om June «Mama June» Shannon (t.v). Foto: Stella Pictures
TAS AV LUFTA: Vertskanalen TLC har belsluttet å avbryte all sending av den amerikanske livstilssserien «Here Comes Honey Boo Boo», etter påstånder om June «Mama June» Shannon (t.v). Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det amerikanske realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo», som følger livet til den frittalende og rappkjefta 8-åringen Alana «Honey Boo Boo» Thompson og hennes familie, satte kanalrekord i fjor.

Nå har vertskanalen TLC imidlertid valgt å ta suksesserien av lufta med umiddelbar virkning.

Uheldige påstander En rekke utenlandske medier, deriblant avisa Huffington Post, skriver at det er 8-åringens mor, June «Mama June» Shannon som har fått livsstilskanalen til å se rødt.

De vil nemlig ikke assosieres med «Mama June» etter at hun angivelig skal ha innledet et forhold til en mann som skal være dømt for å ha misbrukt et barn.

I et uttalelse til Huffington Post skriver TLC:

«TLC har valgt å kansellere tv-serien «Here Comes Honey Boo Boo», samt ende all aktivitet rundt programmet, med øyeblikkelig virkning. Å bidra til at mindreårige i en vanskelig situasjon får et fullverdig liv er vår eneste prioritet. Som kanal er TLC forpliktet til å kjempe for at slike barn får en tryggere hverdag.»

Kanalen skal ha klar en helt ny sesong av programmet, som nå altså holdes tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer