MAIDEN-VOKALIST: Men hva heter han? Foto: AFP / NTB Scanpix
MAIDEN-VOKALIST: Men hva heter han? Foto: AFP / NTB ScanpixVis mer

Vet du hvem som synger i Iron Maiden akkurat nå?

Svar på dette og to andre spørsmål og vinn billetter til Maiden-konsert i Bergen.

Dagbladet i samarbeid med Bergen Live gir deg muligheten til å vinne to konsertbilletter til metalfesten på Bergenhus Festning (Koengen) med Iron Maiden, Ghost, Kvelertak og Sahg.

Tre spørsmål Alt du må gjøre er å klikke deg inn her og svare på tre Maiden-spørsmål og legge igjen noen opplysninger om deg selv.

Vinnerne trekkes fredag 20. juni.

• Link til Dagbladets Maiden-quiz finner du her.


Få vår Maiden-spilleliste Varm opp til konserten med denne tre timer lange Spotify-spillelisten med håndplukkede låter fra Iron Maiden, Ghost, Kvelertak og Sahg.

Sjekk også ut Dagbladets Spotify-profil for flere aktuelle spillelister.

Metallinteresserte bør spesielt merke seg vår populære Sonisphere-spilleliste fra tidligere i sommer (med låter fra Metallica, Slayer, Mastodon, Gojira og også her Bergen-aktuelle Ghost), og den store Tons of Rock-spillelista med de fleste artistene som spiller i Halden den kommende helga.

Sjekk også ut den store festivallista, der praktisk talt alle artister som besøker en av de store norske festivalene er samlet.

Musikk for grilling og fest På Dagbladets Spotify-profil finner du også spillelister til de største norske musikkfestivalene og spillelister håndplukket for grillfesten, strandturen, bilferien eller late dager i skjærgården.

Foto; Sara Johannessen / NTB Scanpix
Foto; Sara Johannessen / NTB Scanpix Vis mer
KOENGEN 28. JUNI 2014: Metallica, Ghost, Kvelertak og Sahg.