Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips

Vet du ikke hva du skal se på tv i helga? Vi vet råd!

HBO fortsetter på suksess-seriene.

TILBAKE: Cush Jumbo som Lucca Quinn i The Good Fight. Foto: HBO NORDIC
TILBAKE: Cush Jumbo som Lucca Quinn i The Good Fight. Foto: HBO NORDIC Vis mer

Vet du ikke hva du skal se på tv i helga? Vi vet råd! Her er tre ferske tips fra strømmetjenestene: En advokatserie, en krigssatire, og en kritikerrost andresesong.

«The Good Fight» på HBO Nordic

Vet du ikke hva du skal se på tv i helga? Vi vet råd!

Den populære advokatserien «The Good Wife» har fått en oppfølger! «The Good Fight» følger blant andre Diane Lockhart (Christine Baranski) videre. Hun havner i en økonomisk skandale som også involverer den ferske advokatfullmektigen og guddatteren hennes Maia (Rose Leslie fra «Game of Thrones»). Plusspoeng for elegant og uredd håndtering av USAs nye politiske virkelighet.

«War Machine» på Netflix

Vet du ikke hva du skal se på tv i helga? Vi vet råd!

Se Brad Pitt som gråhåret, hjulbeint og veldig oppesen Afghanistan-general, i en satirefilm bør gi en ganske god pekepinn på hva Netflix har å bidra med på filmfronten. Den er mer saktegående i starten enn den jevne kinofilm, men så er det ikke bare tøys her heller. Filmen er inspirert av virkelighetens general Stanley McChrystal, tidligere sjef for ISAF-styrkene, som måtte gå av etter en lite flatterende artikkel i Rolling Stone i 2010.

«Mr. Robot» på HBO Nordic

Vet du ikke hva du skal se på tv i helga? Vi vet råd!

Rami Malek dro i land en svært fortjent Emmy i fjor, for rollen som den angstridde hackeren Elliot Alderson i «Mr. Robot». En hovedperson du ikke finner maken til i serieverdenen. Andresesongen gikk på NRK i fjor sommer, og nå er den også tilgjengelig i sin helhet hos HBO Nordic. Her fortsetter fsociety kampen mot kapitalistene i selskapet med et ikke helt subtile navnet Evil Corp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media