Kunstkaos i Oslo kommune:

Vet ikke hvor over 1600 kunstverk har blitt av: - Kjell Aukrust hadde blitt lei seg

Familiemedlemmer av Aukrust, Widerberg og Munch reagerer på kommunens kunstkaos. - Hårreisende, sier Elisabeth Munch-Ellingsen.

KJENTE FIGURER: Kjell Aukrust er særlig kjent for figurene fra «Flåklypa», som oppfinneren Reodor Felgen, Solan Gundersen og Ludvig. Foto: Oddvar Walle Jensen / NTB Scanpix
KJENTE FIGURER: Kjell Aukrust er særlig kjent for figurene fra «Flåklypa», som oppfinneren Reodor Felgen, Solan Gundersen og Ludvig. Foto: Oddvar Walle Jensen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- At Oslo kommune ikke vet hvorfor kunsten er borte, og når den ble borte, er kritikkverdig. Man kan akseptere at det er en risiko for at kunst kan bli stjålet, men de må kunne gjøre rede for om det er de selv som har røret den bort eller om den er stjålet, sier Lars Espen Aukrust.

Han er nevøen til den folkekjære kunstneren og forfatteren Kjell Aukrust.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer