- Vet ikke hvordan Kjell Bjarne døde

Per Christian Ellefsen er klar for å bli Elling igjen.

ELLING FOR ALLTID: I 20 år har Elling vært en stor del av skuespiller Per Christian Ellefsens liv. - Jeg gleder meg til å lage ny film basert på den siste boka, «Ekko av en venn», sier han til Dagbladet, når vi møter ham hjemme i hagen på Grefsen i Oslo. Foto: Anders Grønneberg
ELLING FOR ALLTID: I 20 år har Elling vært en stor del av skuespiller Per Christian Ellefsens liv. - Jeg gleder meg til å lage ny film basert på den siste boka, «Ekko av en venn», sier han til Dagbladet, når vi møter ham hjemme i hagen på Grefsen i Oslo. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nei, det er ikke jeg som har tatt livet av Kjell Bjarne. Jeg vet ikke hvordan han døde, det er nok den allmektige forfatteren, Ingvar Ambjørnsen, som står bak dødsfallet, sier «Elling» Ellefsen.

Etter den fjerde og siste romanen, «Elsk meg i morgen» fra 1999, bedyret forfatteren at nok var nok: det blir ikke mer om en av norsk samtidslitteraturs mest populære romanskikkelser.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer