Veterandans og nye takter

Keith Jarrett/Charlie Haden anno 2007 og 3x norsk trio anno nå.

GAMLE VENNER: Keith Jarrett og Charlie Haden har en lang felles fortid, og med «Last Dance» er de ute med duoalbum nummer to, fra samme session som avstedkom «Jasmine» i 2010. FOTO: RETO CADUFF/ECM
GAMLE VENNER: Keith Jarrett og Charlie Haden har en lang felles fortid, og med «Last Dance» er de ute med duoalbum nummer to, fra samme session som avstedkom «Jasmine» i 2010. FOTO: RETO CADUFF/ECM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Pianisten Keith Jarrett (69) og bassisten Charlie Haden (76) har en lang felles trio- og kvartetthistorie, men hadde ikke spilt sammen på flere år da de møttes i 2007 i anledning innspillingen av dokumentarfilmen «Rambling Boy» om Haden.

Gjensyns- og gjenhørsgleden førte til at Jarrett inviterte Haden til hjemmestudioet, og i fire dager duetterte den nyslåtte duoen omkring i «the great American songbook».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer