VG skal ha nytt kuttmøte

De ansatte får beskjed om videre nedbemanning i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): VG har ikke klart å oppnå målet med frivillig kutt i redaksjonen. Nå kaller sjefredaktør Torry Pedersen inn til allmøte igjen, skriver Dagens Næringsliv i dag.

De ansatte i mediehuset skal bli informert om videre nedbemanning klokka 11.00 tirsdag. Det bekrefter klubbleder Tor-Erling Thømt Ruud overfor Dagbladet.

- Det er et møte kl. 11, og da får vi vite status i nedbemanningen og veien videre, sier Ruud til Dagbladet.

De ansatte i VG var samlet til allmøter i januar for å få informasjon om nedskjæringene som ble varslet før jul.

I oktober ble det kjent at mediehuset ønsker å kutte 40 årsverk, med hensikt å spare mellom 30 og 60 millioner kroner i 2016.

Seinest i forrige uke ble det sagt internt i VG at man var langt fra å være i havn med frivillig nedbemanning, skriver DN.

Klubblederen i VG vil ikke bekrefte dette overfor Dagbladet, men forteller at det er veldig spent stemning i redaksjonen før det varslede kuttmøtet.

- Vi er alle spente på hva som blir veien videre. Det er tungt for de ansatte å være i en nedbemanningssituasjon. Nå har vi hatt  en måned med et vindu med frivillige sluttpakker som nå er stengt. Det er klart at det er en påkjenning for dem som jobber her, sier Ruud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer