Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

VG taper to millioner på lørdagstabbe

Selger seg i overkant billig i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Folk som eventuelt skulle finne på å kjøpe VG i tillegg til Dagbladet på lørdager, fikk en positiv overraskelse i dag. Mens nervøse markedssjefer hos konkurrentene muligens satte morgenkaffen i vrangstrupen og fryktet tabloid priskrig, bekrefter VG-ledelsen at det dreier seg om en tabbe.

Den utilsiktede prisnedsettelsen fra 15 til 10 kroner på lørdagsutgaven har skjedd i produksjonen av avisa i natt, men den nøyaktige årsaken er foreløpig ukjent. Tabben koster dyrt med norges største opplag.

- Det er ingen gunstig situasjon for oss. Avisen sliter for tiden med dårlig økonomi, og to millioner kroner er mye penger, sier ansvarlig redaktør Bernt Olufsen i VG til sin egen nettavis.

Det ubeleilige talltullet skal ha skjedd bare en gang før de siste 20 åra.

- Vi har et stort sikkerhetsnett for å sørge for at prisen blir riktig, men et eller annet gikk galt med dagens avis, sier Olufsen til VG Nett.

<B>IKKE HELT DEN SAMME...:</B> En finurlig feil i avisproduksjonen trykket "Kr. 10,00" istedet for 15 i dag. Dyrt for VG, moro for oss andre.