VG trykte en måned gamle nyheter

Rapporterte fra festival som sluttet 15. juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Av og til går det litt fort i svingene også for Norges største avis. I gårsdagens papirutgave av VG, i sommerseksjonen Solsiden, kunne man lese en fyldig sak der kreftforsker Johan Moan ved Radiumhospitalet oppfordrer folk til å sole seg midt på dagen, stikk i strid med vanlig oppfatning. Grunnen er den høye produksjonen av vitamin D.

Så langt alt vel. Men artikkelen ledsages av en liten reportasje der frivillige ved Riddu Riddu-festivalen i Kåfjord intervjues om hva de synes om de nye funnene, og de uttrykker sin glede over finværet på festivalen.

«Deltakerne på Riddu Riddu lot seg ikke be to ganger da sola tittet fram i går. Margit Melvær (47), Jill Johansen (42), Ragnar Driveklepp (36) og Reidar Hansen (40) storkoste seg før kveldens begivenheter,» kan man lese i billedteksten under det svære hovedbildet. Og i brødteksten står det at «Festivalen fortsetter i helga med et rikholdig program».

Drar man til Kåfjord til helga for å få med seg slutten av den tradisjonsrike urfolksfestivalen, blir man imidlertid skuffet. Riddu Riddu ble nemlig arrangert for nesten en måned siden, mellom 10. og 15. juli. At Reidar Hansen fylte 40 «i dag», som det står, stemmer heller ikke, han fylte år 12. juli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer