Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi aner ikke hva som skjer i 2017, men Dagbladets nye fotobase er et historisk gullfunn

Vi titter inn i krystallkula og der ser vi ingenting å feste lit til. 

MED HATTER: Noen som sa at det bare var beatniks og venstresida som demonstrerte mot USAs krigføring i Vitenam i 1967? Her fra demotoget i Oslo. Foto: DAGBLADET
MED HATTER: Noen som sa at det bare var beatniks og venstresida som demonstrerte mot USAs krigføring i Vitenam i 1967? Her fra demotoget i Oslo. Foto: DAGBLADETVis mer

Vi aner ikke hva som kommer til å skje annet enn at det blir mer blod, mer nød, flere flyktninger, økonomisk krise, mer rasisme, mer stigmatisering, flere troll på nettet, tap i fotball, mer religiøs faenskap, ulykker, dødsfall, fødsler, syting, hurra, Erna må gå og Vålerenga vinner kanskje serien. Annet vet vi ikke med sikkerhet. Jo, forresten.

Vi veit at det 60 år siden denne skribent ble født, oktober 1957, en måned etter at kong Haakon døde og Olav ble kong. I tillegg er det mye annet, og langt viktigere saker, som skal feires og markeres og minnes i 2017, og kanskje vi lærer noe av historiens feilgrep, dumhet og godhet? Kanskje ikke, i ei tida der fakta blir sett på som løgn og vice versa.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.