Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Vi anker dommen

Sex-stunterne betaler ikke bota de fikk i Kristiansand Tingrett.

(Dagbladet.no): - Dette er helt surrealistisk. Vi har fått vite om bota gjennom pressen. Men vi anker selvfølgelig, det har vært bestemt lenge i tilfelle vi ble dømt. Vi gjorde dette for noe vi tror på. Dette er sivil ulydighet, sier Hol Ellingsen (28) til Dagbladet.no.

Dømt i Kristiansand Tingrett

Han sier han er i Tyskland sammen med makker Petra Leona Johansson (22). De to hadde sex på scenen under Kristoffer Schau-bandet The Cumshots sin konsert på Quartfestivalen. Stuntet vakte enorm oppsikt og ble slått stort opp i norsk presse. Også internasjonal presse fattet stor interesse for stuntet paret hevder var til inntekt for regnskogen. Paret og bandet fikk 10 000 kroner i bot hver.

Kristopher Schau og Cumshots-sjef Ole Petter Andreassen vedtok bota de fikk i sommer. Paret og tre andre Cumshots-medlemmer nektet og møtte i Kristiansand Tingrett tirsdag forrige uke. Alle fem ble i dag dømt og fikk 10 000 kroner hver i bot, skriver NRK.no.

- For høy bot

Hol Ellingsen og Johansson står bak nettstedet Fuck for forest, et erotisk nettsted som samler inn penger til miljøet. Hol Ellingsen fortalte til Dagbladet.no i sommer at de liker sex, at porno i tillegg selger og at det var derfor de valgte denne uortodokse formen for støtte til miljøet.

Hol Ellingsen mener også at 10 000 kroner i bot for å ha sex på offentlig sted er altfor høyt.

- For høy bot uansett om vi gjorde dette for regnskogen eller ei. Det er et sykt samfunn når de slår så hardt ned på noe som ikke skader noen, sier Hol Ellingsen til Dagbladet.no.

<B>SE:</B> Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson sjekker bilder av seg selv Dagbladet.no etter rettsaken sist tirsdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media