- Vi anker dommen

Sex-stunterne betaler ikke bota de fikk i Kristiansand Tingrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Dette er helt surrealistisk. Vi har fått vite om bota gjennom pressen. Men vi anker selvfølgelig, det har vært bestemt lenge i tilfelle vi ble dømt. Vi gjorde dette for noe vi tror på. Dette er sivil ulydighet, sier Hol Ellingsen (28) til Dagbladet.no.

Dømt i Kristiansand Tingrett

Han sier han er i Tyskland sammen med makker Petra Leona Johansson (22). De to hadde sex på scenen under Kristoffer Schau-bandet The Cumshots sin konsert på Quartfestivalen. Stuntet vakte enorm oppsikt og ble slått stort opp i norsk presse. Også internasjonal presse fattet stor interesse for stuntet paret hevder var til inntekt for regnskogen. Paret og bandet fikk 10 000 kroner i bot hver.

Kristopher Schau og Cumshots-sjef Ole Petter Andreassen vedtok bota de fikk i sommer. Paret og tre andre Cumshots-medlemmer nektet og møtte i Kristiansand Tingrett tirsdag forrige uke. Alle fem ble i dag dømt og fikk 10 000 kroner hver i bot, skriver NRK.no.

- For høy bot

Hol Ellingsen og Johansson står bak nettstedet Fuck for forest, et erotisk nettsted som samler inn penger til miljøet. Hol Ellingsen fortalte til Dagbladet.no i sommer at de liker sex, at porno i tillegg selger og at det var derfor de valgte denne uortodokse formen for støtte til miljøet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer